Wie zijn wij?

Een goed restaurant en fijn gesprek. Meer hadden we niet nodig om er een gezellige avond van te maken. Een gesprek dat van de hak op de tak ineens bij theater terechtkwam. Of het geen zot idee zou zijn om zelf iets te beginnen? Zot? Dat wel.

Op die avond werd het zogenaamde ‘toneelidee’ geboren. De theatermicrobe, het is een eigenaardig beestje. Meer en meer mensen raakten erdoor besmet. Al snel hadden we een fijn groepje vrienden verzameld en kreeg het idee ook een naam. Commovere, de oorspronkelijk Latijnse vorm van het Italiaanse ‘Commuovere’. De betekenis van ‘Commovere’ kan moeilijk in één woord beschreven worden. "Het ontroeren van mensen met een goed en pakkend verhaal". Dat klinkt als iets waar wij voor willen gaan. Een jonge enthousiaste bende die staat te popelen om jullie mee te nemen en te beroeren met ons verhaal. Op 10 en 11 mei 2019 brachten we Dorstig van Hof van Eede.

We bleven dorstig achter, dorstig naar meer. In 2020 springen we opnieuw het podium op. Een nieuwe productie  met oude bekenden en nieuwe gezichten. Het nieuwe jaar brengt ook een nauwere samenwerking met ons bevriend toneelgezelschap Harlekijn met zich mee. Wij staan alvast te popelen!